EN

Помощна информация

Интернет страницата на Министерски съвет на Република България www.government.bg е оптимизирана за работа с интернет браузъри Microsoft Edge – версия 94 или по - висока, Mozilla Firefox версия 102 или по-висока, Google Chrome - версия 96 или по – висока, Opera версия 92 или по – висока, MobileSafari in Apple iOS 14.0 или по – висока и други интернет браузъри.

 

* След 14 януари 2020 г. под операционната система Windows 7 или по-ниска версия и браузърът Internet Explorer няма да може да бъде използван за работа с интернет страницата www.government.bg.

За да гледате видео материалите, трябва да имате инсталиран Adobe Flash Player, който може да изтеглите безплатно от www.adobe.com.

Част от съдържанието е в .pdf формат и изисква за визуализация безплатен софтуер като Adobe Reader, който може да изтеглите безплатно от www.adobe.com или аналогичен софтуер.

Английската версия на интернет страницата www.government.bg и нейното съдържание не са идентични с българската версия.

Интернет страницата е динамична, съдържанието й се обновява и актуализира ежедневно.

За бързо откриване на необходимата Ви информация може да ползвате вградените възможности за търсене, филтриране по ключова дума и период.

Архивната версия на интернет страницата не се актуализира.

 

Авторско право

Авторското право върху изработения софтуер и дизайн на интернет страницата принадлежи изцяло на Министерски съвет на Република България.

Съдържанието на сайта на Министерския съвет https://government.bg/  може да се използва свободно, освен ако изрично не е посочено, че е обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права. Следователно използването на текстово съдържание, снимки, видеоматериали и други визуални елементи, намиращи се на страницата, е публично и изисква единствено цитиране.

 

Съдържанието, собственост на Министерския съвет на този уебсайт, е лицензирано съгласно лиценза Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0), съответно Приложение № 2 към чл. 16, ал. 1 от Наредбата за стандартните условия за използване на информацията от обществения сектор и за нейното публикуване в отворен формат.

 

© Microsoft Edge е запазена търговска марка на Microsoft Corporation
© Windows 8, 10, 11 са запазени търговски марки на Microsoft Corporation
© Windows Phone е запазена търговска марка на Microsoft Corporation
© Mozilla Firefox е запазена търговска марка на Mozilla Foundation
© Google Chrome е запазена търговска марка на Google, Inc.
© Android е запазена търговска марка на Google, Inc.
© Safari и MobileSafari са запазени търговски марки на Apple Computers, Inc.
© Mac OS X и Apple iOS са запазени търговски марки на Apple Computers, Inc.
© Opera и Opera Mobile са запазени търговски марки на Opera Software ASA
© Adobe Flash Player е запазена търговска марка на Adobe Systems Incorporated
© Adobe Reader е запазена търговска марка на Adobe Systems Incorporated
© www.adobe.com е запазена търговска марка на Adobe Systems Incorporated